U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief ontvangen?!

Regelmatig verschijnt de nieuwsbrief van  Haghorst zowel digitaal als op papier (voor de mensen die geen computer hebben) met het laatste nieuws uit en voor ons dorp. U kunt zich via de site aanmelden om deze voortaan ook te kunnen ontvangen. Info voor de nieuwsbrief aanleveren kan ook. We merken dat dezer directe manier van benaderen van de inwoners goed werkt! En dat blijven we dan ook doen.

 

Nieuw mailadres graag even melden
Uit ervaring weten we dat mensen soms overstappen op een nieuw mailadres. Indien u dan de nieuwsbrief van de Commissie digitaal wilt blijven ontvangen, dit even doorgeven via haghorst@hotmail.com. Graag ook even het oude mailadres vermelden zodat we dit ook kunnen verwijderen. We houden de totaallijst zo goed mogelijk bij. Toch kan het voorkomen dat een nieuwsbrief digitaal gemist wordt of we een melding krijgen dat deze niet bestelbaar is. Problemen hiermee: Laat het ons weten!