U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

In de buitenlucht trainen bij Buiten Gewoon Gezond (vervolg op bericht nieuwsbrief)

De komende weken kun je bij Bart in de buitenlucht trainen. Hij zet een individueel circuit klaar op het grasveld van de klokkentoren bij de kerk. E is ruimte voor 2 sportveldjes op ruime afstand, zodat er geen onderling contact is en ook geen materialen uitgewisseld worden. Helemaal coronaproof! Je krijgt 45 minuten personal training van Bart, buiten, met de bekende materialen en gevarieerde oefeningen. Kosten, 8 euro per keer.

Een win-win! Personal training tegen een uitzonderlijk laag tarief, genieten van het mooie weer en voor ons een klein beetje omzet in deze pittige coronatijd. Je zit niet vast aan een abonnement. Geschikt voor iedereen die wil bewegen.
Doe je mee? Dan kun je de dag en tijd afspreken bij Bart. Je mag een mailtje sturen als je interesse hebt. Bart zal contact met je opnemen.
Zodra we groen licht krijgen om ook de behandelingen weer te mogen hervatten, dan zullen we dat op onze site https://www.buitengewoongezond.nl/ plaatsen.