U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Pinautomaat komt niet terug
De pinautomaat in Partycentrum Den Horst (St. Josephstraat 1) is sinds een poging deze leeg te halen definitief verwijderd vanwege veiligheidsoverwegingen. Zie het artikel hieronder.

 

 

Geldautomaat in Haghorst keert definitief niet terug

 

HAGHORST - Er komt definitief geen geldautomaat meer in Haghorst. Dat heeft de Rabobank na overleg met de eigenaren van eetcafé Den Horst besloten. In een brief aan de inwoners van Haghorst laat de Rabobank weten dat de omgeving van het eetcafé niet aan de aangescherpte veiligheidseisen voldoenBegin mei werd Haghorst opgeschrikt door een (mislukte) kraak van het geldautomaat in Den Horst. De Rabobank besloot het automaat daarop weg te halen. Uit voorzorg werden ook de geldautomaten in Diessen en Esbeek tot nadere orde weggehaald. In Haghorst keert het automaat nu dus definitief niet terug.

De criminaliteit rond pinautomaten is de afgelopen jaren fors toegenomen. Alleen al in 2016 werden in Nederland 79 pinautomaten opgeblazen. De Rabobank heeft daarom de veiligheidseisen rond geldautomaten aangescherpt.