U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afvalwijzer 2022 Klik op de link hiernaast.

 

  Is uw afvalcontainer niet geleegd? Voorheen reed Van Gansewinkel wel eens terug om deze alsnog te legen. Van Gansewinkel rijdt echter voortaan nog maar één keer door uw straat om uw afval op te halen. Het maakt niet uit over wat voor soort afval het gaat: GFT, rest- of PMD-afval (Plastic, Metaal en Drankkarton).

Zorg er daarom voor dat uw container of PMD-zakken op tijd aan de weg staat. Dat betekent:

1. Vóór 7.30 uur op de dag dat uw afval wordt opgehaald
2. Óf na 20.00 uur de avond voor dat uw afval wordt opgehaald.

Let op: zet de plasticafvalzakken bij voorkeur niet de avond ervoor buiten i.v.m. ongedierte en wegwaaien. Om wegwaaien te voorkomen kunt u de zakken zo vol mogelijk vullen en aan elkaar binden.

Toch vergeten?

Bent uw toch vergeten uw afval op tijd aan te bieden? Dan kunt u wachten tot het volgende ophaalmoment. Het is mogelijk het restafval naar de Milieustraat brengen, tegen betaling. Dit geldt ook voor het GFT-afval zolang het zuiver tuinafval betreft zoals bladafval, takken en gras. Wanneer u ervoor kiest om uw afval naar de Milieustraat te brengen, houdt er dan rekening mee dat u zelf uw GFT en restafvalcontainer moet legen. De milieustraat aan de Bukkumweg 28 in Hilvarenbeek is open op:

  • Woensdag: 13.00 tot 16.00 uur
  • Zaterdag:    9.00 tot 16.00 uur

Mijn Afval Wijzer

Bent u vergeten wanneer uw afval wordt opgehaald? Kijk dan op www.mijnafvalwijzer.nl.

Vul uw postcode en huisnummer in en u krijgt een overzicht op welke dag welk afval wordt opgehaald. Erg handig!