U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kleinschalig vervoer in Haghorst loopt!

Zoals we al eerder in Nieuwsbrieven van de Commissie Kleine Kern Haghorst hebben gemeld is uit onderzoek gebleken dat in de kern Haghorst een vervoersprobleem voor sommige groep is en dat men dit mee wil oplossen. Op basis van dit uitgangspunt en het draagvlak onder de inwoners van Haghorst is besloten om te starten in Haghorst en daar verder te gaan met de uitwerking van een kleinschalige mobiliteitsoplossing. Het vervoer voor ouderen en natuurlijk ook jongeren wordt opgezet voor mensen die echt een vervoersprobleem hebben. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer naar Hilvarenbeek om op de bus te zetten en af te halen. We zijn nu zover dat het vervoersproject loopt. Bij de eerste editie van het Eetproject van Hallo Haghorst werd gebruik gemaakt van de vervoersmogelijkheid.

 

Aanmelden voor het vervoer
Belangstellenden voor het vervoer kunnen zich dan ook telefonisch aanmelden bij Wilma Paulissen

Telefoon 013 5041695 eventueel 06-21288736.

Zij gaat dan bekijken hoe het vervoer het beste geregeld kan worden. Schroom dus niet om haar te benaderen! Ze wil het vervoer graag regelen. Ook belangstellenden die zich willen opgeven als vrijwilliger (dat zijn er op dit moment al tien) om te rijden kunnen bij Wilma terecht.
Voor extra informatie over het project zal huis-aan-huis een stappenkaart worden verspreid met daarop in het kort uitgelegd de te volgen procedure voor het aanmelden van het kleinschalige vervoer.